Stap voor stap naar
een energiezuinig huis

Over ons

Stap voor stap naar een energiezuinig huis

Wij Wonen Duurzaam helpt mensen bij het verduurzamen van hun woning. We inspireren onze klanten om over te gaan tot actie. We geven onafhankelijk advies en hebben geen vaste afspraken met de bedrijven die worden ingeschakeld. We willen een markt die eerlijk en transparant is. Zo kan iedereen in alle vrijheid stap voor stap de overgang maken naar een duurzaam huis.

Zonnepanelen

Isolatie

Energie

Comfort

Eco dak & muur

Slim huis

Zelfvoorzienend

Subsidie en financiering

Advies in begrijpelijke mensentaal

Je huis duurzaam maken is aantrekkelijk. Energielasten kunnen omlaag, het milieu wordt ontzien en het comfort in huis gaat erop vooruit. Bovendien stijgt de waarde van een huis als het energielabel verbetert. Maar je huis verduurzamen is ook complex en het is lastig om je weg te vinden in het aanbod van mogelijkheden. Wij Wonen Duurzaam helpt huizenbezitters en VVE’s om de beste keuze te maken. We hebben verstand van technische oplossingen, we weten wat iets mag kosten en we kennen alle subsidie- en financieringsmogelijkheden. Bovendien: we geven advies in begrijpelijke mensentaal.

Verstand van duurzaamheid

De wereld van duurzaam wonen verandert snel, zowel in technisch opzicht als op het gebied van regelgeving. Wij Wonen Duurzaam weet wat duurzaam bouwen is: we hebben verstand van bouwkunde, ecologie, klimaatbeheersing, duurzame materialen en energiebronnen. We helpen onze klanten om zicht te krijgen op producten en verbeteringen die er voor hen toe doen.

Eerlijk en onafhankelijk

We zijn er in de eerste plaats voor onze klanten. We geven eerlijke adviezen. Voor die adviezen vragen we geld. We vinden het belangrijk om onze onafhankelijkheid te bewaren en om de klant niet te beperken in zijn keuze. Daarom selecteren we altijd meerdere bedrijven en hebben we geen vaste provisieafspraken met leveranciers of uitvoerders. Ook zijn we niet verbonden aan energiebedrijven. Zo kunnen we u precies vertellen wat u nodig hebt, maar ook wat u niet nodig hebt.