Nano infrarood warmtepaneel 100 Watt

Nano infrarood warmtepaneel 100 Watt

Neem contact met ons op
100 Watt

€ 395,-

  • prijs incl. BTW
  • verbruik 100 Watt
  • afmeting 30×60 cm
  • gewicht 3,5 kg
  • bereik 6 – 8 m2
  • 8 jaar garantie (na registratie)
  • opwarmtijd ca. 8 min
  • stralingshoek 160°

Om uw temperatuur te kunnen regelen, is er in elke ruimte waar panelen komen te hangen een thermostaat nodig, en elk paneel heeft een ontvanger nodig. Deze twee componenten communiceren vervolgens met elkaar en regelen uw temperatuur.

Om de (mogelijke) isolatiewaarde van een bestaande woning te kunnen bepalen, kan de volgende richtlijn aangehouden worden voor Rc-waarden op basis van het bouwjaar van de woning:

Vanaf 1983: Rc = 1,3 W/m²K;
Vanaf 1988: Rc = 2,0 W/m²K;
Vanaf 1992: Rc = 2,5 W/m²K;
Vanaf 2012: Rc = 3,5 W/m²K;
Vanaf 2015: Rc = 4,5 W/m²K.

Let op: De bovenstaande waarden gelden alleen voor de woningbouw. Dit zijn richtlijnen en hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. We geven u graag advies op maat.

Beschrijving

Nano Infrarood Warmtepaneel

Waarom zou u kiezen voor een nano infrarood warmtepaneel?

1. Directe warmte
Nano Infrarood warmtepanelen verwarmen direct door middel van straling. Dat betekent dat de warmte zonder overdracht aan bijvoorbeeld lucht, alle materie in de ruimte opwarmt. Er treedt geen energieverlies op, zoals bij convectieverwarming die (indirect) eerst water, dan radiator, vervolgens lucht en tot slot mensen opwarmt.

2 . Energiezuinig
Door de gepatenteerde toepassing van nanotechnologie zijn de Nano Infrarood warmtepanelen van Degree-n het energiezuinigste warmtesysteem: slechts 15 watt per m2 vloeroppervlak.

3. Eenvoudige installatie
Nano Infrarood warmtepanelen worden aan de muur of het plafond bevestigd en kunnen worden aangesloten op alle bestaande elektrische installaties. Er is geen leidingwerk nodig. Ze zijn zeer geschikt voor combinaties met zonnepanelen en elektrische of zonneboilers.

4. Esthetisch
Over smaak valt niet te twisten maar esthetisch zijn Nano Infrarood warmtepanelen wel de beste keus. Ze zijn standaard in wit of zwart te verkrijgen. Het is ook mogelijk om de panelen te laten bedrukken met tekst of met een foto zodat het paneel altijd in uw smaak valt. Doet u er een houten lijst omheen dan is het net een schilderij.

5. Terugverdientijd
Door de lage aanschafkosten in combinatie met de lage verbruikskosten is de terugverdientijd van Nano Infrarood warmtepanelen 1 tot 5 jaar. De verbruikskosten zijn blijvend laag en de panelen zijn slijtvast en onderhoudsvrij. Bovendien zijn er geen vervangingskosten te verwachten binnen 30 jaar.

6. Geluidloos
Nano Infrarood warmtepanelen hebben geen bewegende delen en maken geen geluid.
Andere systemen, zoals warmtepompen kunnen  bijvoorbeeld een buitenunit hebben met bewegende delen die geluid produceert.

7. CO2 Emissievrij
Nano Infrarood warmtepanelen werken op elektriciteit in plaats van fossiele brandstoffen, zoals aardgas, en verwarmen zonder CO2 uitstoot.

8. Levensduur
Door de toepassing van nanotechnologie hebben Nano Infrarood warmtepanelen een verwachte lange levensduur van tenminste 30 jaar met een garantie van 8 jaar op het verwarmingssysteem. Nano Infrarood warmtepanelen hebben geen bewegende delen en zijn daarom slijtvast en onderhoudsvrij. Er zijn geen vervangingskosten voor onderdelen.

9. Hoofdverwarming
Nano Infrarood warmtepanelen zijn ook geschikt als hoofdverwarming van woningen en bedrijfsruimtes.
De stralingshoek van de warmtepanelen van Degree-n is 160° waardoor de ruimte gelijkmatig verwarmd wordt en behaaglijk aanvoelt.

10. Uw gezondheid
Infraroodstralen hebben een positief effect op de gezondheid. De infraroodwarmte heeft een heilzaam effect op spieren en gewrichten. Stof en bacteriën worden niet gecirculeerd, zoals bij convectie-verwarming, waardoor de lucht langer vers blijft. Daarnaast zijn infraroodstralen
schimmeldodend en bacterie-werend.

Vraag hier uw offerte aan